top of page

inschrijven retreats

Voor inschrijvingen van deze dag neem je contact op met Tamashi Instituut- Maartje Huibers: Tamashi Trainingen - Scholingen

8 maart 2024

SHIATSU -NASCHOLINGSDAG OVER HET HART

met meditatie, yoga en shiatsutechnieken

Je leert in deze workshop verschillende kanten van je hartenergie een plek te geven. Je leert over ritme en tijdsdruk. Je leert hoe je je emoties kunt verzachten en je gaat jezelf hiermee een steuntje in de rug geven. Je hart is vol passie, inspiratie en vuur. Het zoekt verbinding, wil liefde geven en ontvangen, soms hebben we er teveel van, soms te weinig.

Je hart is ook de basis van je ‘Neutral Mind’. Hoe kun je jezelf in evenwicht houden? Dit is de kans om je hart te bevrijden - van ongewenste herinneringen én van al te glorieuze verwachtingen. Om puur te kunnen zijn, ‘Sat Naam’.

Dit is een verstilde workshop, waarbij je zachte oefeningen, meditaties en visualisaties gaat doen, en helemaal tot komen tot rust komt. We gaan plezier maken, lachen en je krijgt nieuwe energie. Het is een helende reis voor jezelf . 

 

Tevens biedt deze dag ook een uitwisseling van shiatsutechnieken voor het Hart. Je leert hoe je de shiatsu veilig kunt toepassen, aan de hand van de theorie van Masunaga en met behulp van een fascia-techniek. Het belangrijkste is vandaag het combineren van je eigen sensitiviteit met een nieuwe manier van behandelen voor Hart-Qi . Later kun je dit natuurlijk toepassen in je eigen praktijk. 

bottom of page