top of page

inschrijven retreats

Voor inschrijvingen van de retreats van LUST FoR LIFE neem met mij contact op. Dit kan via charlottegeven@outlook.com of via een app naar 06- 4545 4992.

25 juni

KUNDALINI YOGA FESTIVALDAG

met meerdere workshops en lunch

8.00- 14.00u

Na het succes van de festivaldagen in het verleden, was er regelmatig de vraag wanneer er weer een dag zou komen. Op zondag 25 juni is het zo ver. Er is een prachtig programma gepland om je onder te dompelen in al het goede dat kundalini yoga te bieden heeft. Deze dag zijn 3 workshops-in-een!

 

Het is ook het begin van de zomer: alle kans om je zintuigen open te zetten en nieuwe energie op te doen. Tijd voor nieuwe inspiratie en om een frisse sprankeling door je lichaam te laten gaan: van ballast naar lichtheid. Iedereen is welkom!

Het is nog lekker vroeg op zondagochtend als we beginnen om 8 uur, maar tussendoor nemen we alle tijd om te rusten en met elkaar te genieten, dus je zult je zeker niet moe voelen. Er is een lunch inbegrepen. Deze is verdeeld over ontbijtsnacks en lunchsnacks, zodat je maag rustig blijft tijdens yoga en meditaties. Om 14u ronden we af. Dit zijn de onderwerpen:

 

  • Kundalini Yoga Special - 8.30u

  • Healing Meditation & transformatie & Yoga Nidra - 10.30u

  • Venus Kriya’s - verbinding met jezelf & de ander - 13.00u

Prijs: 69 euro

bottom of page