top of page

inschrijven retreats

Voor inschrijvingen van de retreats van LUST FoR LIFE neem met mij contact op. Dit kan via charlottegeven@outlook.com of via een app naar 06- 4545 4992.

REBIRTHING SESSIES -
BIJZONDERE MEDITATIES VOOR JE ZIEL

 

31 MEI
7 JUNI
15 JUNI
28 JUNI

Rebirthing is speciale meditatieve yoga, die ons gegeven is door Yogi Bhajan. Deze sessies zijn voor degenen die echt iets willen veranderen in hun energie, meer inzicht willen in hun leven en meer verdieping in hun yoga. Het vraagt om zin in avontuur, toewijding aan jezelf en het beste is als je al wat ervaring met yoga hebt. Deze sessies zijn in het engels, met korte nederlandse vertaling.

Rebirthing sessie zijn bedoeld om je onbewuste schoon te maken. Je ruimt op en maakt je energie en aandacht vrij. Rebirthing sessies gaan meestal via langdurige ademmeditaties en mantra. Het is soms intens en emotioneel, het ruimt negatieve emoties op en herinneringen die in je onderbewustzijn liggen opgeslagen. Het kan enorm bevrijdend zijn. Het is een hele ervaring!

De 4 vrijdagavonden horen bij elkaar, ze worden 'the House Cleaning' sessies genoemd, waarmee je innerlijke huis wordt bedoeld. Maar ze kunnen ook als losse sessie gedaan worden. De serie van 4 avonden start om 19.00u en duurt tot 21-21.30uur en is €108. Een losse avond is €45.

 

bottom of page