top of page

inschrijven retreats

Voor inschrijvingen van de retreats van LUST FoR LIFE neem met mij contact op. Dit kan via charlottegeven@outlook.com of via een app naar 06- 4545 4992.

30 juni

RODE TENT

ADI SHAKTI - VROUWENCIRKEL

19.00- 21.30u

Het is zover! Een RodeTent Vrouwencirkel. in Lust for Life. Sisterhood. Samen met Annemieke JagatPrem Westerman. Met haar heb ik al bij veel Rode Tenten samen gehoed, zoals dit heet. Deze avond zijn we samen sterk om jullie een bijzondere avond te laten meemaken. Kom! Nu is het nog onbekend voor je, maar kom! Ervaar het!

 

Traditioneel is de Rode tent een plek om je voor een paar uur helemaal terug te trekken uit je dagelijkse zorgen en even niets te moeten. In een Rode Tent is elke vrouw of meisje welkom. In een Rode Tent mag je ZIJN, bijkomen, liggen en loungen. …veel mag, niets moet. We geven je meditatie, dans en enkele oefeningen. Je mag vertellen als je wilt. Er hoeven geen oplossingen en adviezen te worden aangedragen; gehoord en gezien worden, daar gaat het om. Wat er gedeeld wordt blijft in de Rode Tent; de verhalen van onze levens zijn daar veilig, ook als ze kwetsbaar zijn.

Er is zoveel méér mogelijk als we bij elkaar komen en ons verbinden.  Kom. Sluit aan en laat je dragen door de warme, voedende energie van deze vrouwenavond. Ook als je nog niemand kent. Je zult ervaren dat het als een warm bad voelt. Wat aan bod komt:

  • Inleidend thema – “Sisters, come together”

  • Zachte vrije dans – heerlijk bewegen

  • Verstilling – eventueel met meditatie

  • Deelcirkel - oefening in luisteren en jezelf zijn

  • Thee, neem evt. iets lekkers mee om te delen

 

Prijs: 25 euro is de normale prijs

32,50 euro met donatie voor een sister die het kan gebruiken

15 euro als basisbeursprijs, of neem contact met me op

bottom of page